Novosti

12
5/2020

Foto natječaj „Plavo lice Punte“

Javna ustanova Kamenjak organizira foto natječaj povodom Svjetskog dana oceana koji se obilježava 8. lipnja 2020. godine. S obzirom da je Jadransko more dio ovih dragocjenih morskih ekosustava, pozivamo Vas da sudjelujete i na taj način ostavite svoj trag u podizanju svijesti o važnosti njihovog očuvanja i zaštite.

Fotografiju pošaljite putem jumbo-maila https://jumboiskon.tportal.hr/jumbo-upload na adresu edukator@kamenjak.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i broj telefona sudionika natječaja. Prijavljene fotografije moraju biti fotografirane na zaštićenim područjima kojima upravlja Javna ustanova Kamenjak.

Natječaj je otvoren do 29.5.2020. godine. Pobjednik će biti proglašen na web i facebook stranici Javne ustanove Kamenjak i to na Svjetski dan oceana. Prve tri najbolje ocijenjene fotografije bit će nagrađene. Prva nagrada su tri godišnje karte, druga dvije godišnje karte i treća nagrada jedna godišnja karta za ulazak autom u zaštićeno područje Donji Kamenjak i medulinski arhipelag. Sve ostale fotografije dobit će simbolične poklone.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

* Moguće je prijaviti jednu fotografiju po sudioniku

** Autorska i srodna prava pripadaju sudionicima – autorima fotografija. Organizator stječe pravo korištenja fotografija u svrhu natječaja te njihove promidžbe bez plaćanja ikakve naknade. Organizator može fotografije koristiti u izradi tiskanih i elektroničkih informativnih, promotivnih i edukativnih materijala za svoju djelatnost bez plaćanja naknade.